sport rit 129 Km

Het werd vandaag weer wat meer. Ik speelde lang met de gedachte om het nog een stuk meer te maken, met een rit naar de 200, maar dat zwaardere werk heb ik, omdat ik de volgende dagen nog behoorlijk stevige plannen heb, uiteindelijk nog maar voor even in de kast laten liggen. Om dezelfde reden was ook een extra sportieve rijstijl vandaag van ondergeschikt belang. De wind is wel nog steeds een erg storende factor.

https://www.strava.com/activities/5389359115

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s