sport rit 94 Km

De zon zou ik vandaag niet veel te zien krijgen maar de kans op regen was al even klein en dus nam ik eindelijk nog eens de fiets, ook de wind kon mij daar vandaag niet van weerhouden. Het begin was lastig, niet alleen vanwege wat stramme benen na ruim een week van wandelen maar ook door enkele behoorlijk oplopende stukken met die wind pal op de neus. Daarna ging het lange tijd erg vlot maar uiteindelijk moest ik ook een keer weer terugkeren natuurlijk en toen was het gedaan met de pret. Het was ondertussen zowat biljartvlak ik ging af en toe wel eens op de trappers staan om vooruit te komen.

https://www.strava.com/activities/5328885341

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s