Gits 80 Km

De afgelopen 2 miserabele dagen heb ik maar gewoon thuis uitgezeten. Vandaag stond er nog steeds wel een stevig windje maar het zou wel droog blijven en dat was voldoende om te gaan fietsen. Ik deed het wel op brede banden en dat was met een doel. Ik houd wel van een windmolen en ik had er tijdens mijn treinrit van woensdag nog eentje opgemerkt langs het spoor in Gits. Het leek me wel de moeite om eens naar toe te rijden. Later zou ik er op de terugweg in Roeselare nog eentje tegenkomen. In Roeselare passeer ik wel eens meer maar die windmolen had ik nog niet gezien. Verder was het ook een beetje een Maria rit, maar dat is misschien ook wel gepast deze maand.
Naar het einde toe, tegen Zonnebeke, kwam ik ook onze oude Padre tegen. Ik zie geregeld nog wel eens iemand van de kazerne maar de Padre nog eens te ontmoeten was wel extra leuk.
Het heen rijden was erg plezant maar terugkeren een stuk minder, het verschil van een stevige wind in de rug of tegen. Bij Roeselare kreeg ik ook een licht “mogelijke plaatselijke bui” buitje, niet erg veel maar voldoende om toch maar mijn regenjasje aan te trekken.

https://www.strava.com/activities/5345424076

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s