Ieper 11 Km

Eigenlijk had ik voor vandaag een grotere rit gepland. De apps van het KMI en buienradar gaven weer tegenstrijdige info maar de generale tendens van de weerberichten gisteren was toch minder en minder hevige buien voor vandaag. Toen ging het kort voor de middag toch even regenen, met grote druppels. Het klaarde daarna wel terug wat op en het droogde snel maar de twijfel was gezaaid. Het werd dus toch maar een wandeling en omdat ik ook geen zin had om met de fiets op verplaatsing te gaan deed ik mijn gewone wandeling van thuis.
Aan de ene kant heb ik nu wel wat spijt dat ik toch weer een geschikte fietsgelegenheid heb laten passeren, zoals eerder al gezegd blijft dat toch mijn eerste voorkeur, maar aan de andere kant deed ik wel weer een mooie wandeling met een serie leuke foto’s als resultaat.
Ik was er ondertussen ook van overtuigd dat de lepelaars van enkele weken geleden maar een korte stop gehouden hadden maar nu bleek dat er toch nog / terug in de buurt zijn.

https://www.strava.com/activities/5285131076

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s