sportieve rit 68 Km

De sterke wind was eruit en dus kon er vandaag wel gewoon gefietst worden. Het was wel een beetje een gok, het KMI zag het regenen vanaf 14 uur maar buienradar pas om 17, maar ik besloot dus de gok te wagen. Ik begon er wel wat vroeger aan en ging niet te ver om het risico wat te beperken. Ik treuzelde ook nergens onderweg, wat resulteerde in nog eens een gemiddelde van ruim 30! Het zal er niet dikwijls meer uitkomen maar het kan dus nog wel, met de juiste motivatie 🙂 .
Ik kreeg onderweg wel even wat gedruppel maar niet genoeg om het regen of een buitje te noemen, je zou dus zeggen dat buienradar gelijk had. Bij het terug naderen van Ieper was het wegdek wel enigszins vochtig, daar moet dus wel een echt buitje gepasseerd zijn en dan had dus het KMI gelijk 🙂 .

https://www.strava.com/activities/5278332138

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s