Voormezele – Dikkebus 17 Km

Ik heb vanmorgen lang gedacht dat ik de rit die ik gisteren niet deed vandaag zou kunnen inhalen, eerder deze week waren de vooruitzichten voor vandaag niet goed maar nu leek het dat het in het westen wel ging meevallen. Dan viel er kort voor de middag echter toch weer regen, niet de voor elders voorspelde stevige buien maar gezapige duurregen. Ik speelde dan nog een tijd met de gedachte om op verplaatsing te gaan wandelen maar omdat de regen bleef aanhouden liet ik dat ook schieten. Uiteindelijk vertrok ik dus gewoon thuis maar wel voor een minder gewone route, langs Voormezele en Dikkebus. Het eerste uur ging nog steeds in de regen maar dan begon het stilaan te beteren en aan het slot brak zelfs de zon terug door.

https://www.strava.com/activities/5291023495

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s