Ieper – Bellewaerde 14 Km

Vandaag heb ik mijn wandeling richting Bellewaerde volledig gedaan, over de velden en langs het park. Na een paar vriesdagen leek het me wel te kunnen en dat bleek ook, het ging er zelden zo vlot. De wind beet pas echt vandaag, hij stond dan ook behoorlijk fors. Vooral in de eerste helft was dat goed voelbaar, wanneer hij pal van voor kwam. Het is waarschijnlijk ook die wind die er voor zorgt dat de open waters hier geen ijsvorming tonen, er zit teveel beweging in het water. Alleen de afgeschermde en heel ondiepe delen van de verdronken weide zijn bevroren. Wanneer de wind eens wat minder blies dan was de zon wel erg aangenaam.

https://www.strava.com/activities/4760347461

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s