Ieper – Gasthuisbossen 19 Km

Mijn wandeling ging vandaag naar de Gasthuisbossen. Het moest wel een beetje voorzichtiger gebeuren dan gisteren. Het heeft de hele nacht en ochtend nog lichtjes gesneeuwd en die bleef nu ook op de weg wel liggen. Waar hij dan ook nog vast aangereden was, was het toch wel uitkijken. Fietsen zou voor mij vandaag dus geen optie geweest zijn maar, sommige, anderen hebben daar minder last van 🙂 . In het bos was het dan weer geregeld ploeteren, enkeldiep in de modder onder de bevroren en besneeuwde bovenlaag. Gelukkig heb ik behoorlijk hoge wandelschoenen. Het voelde sowieso al wel wat kouder aan dan gisteren maar het was ook vandaag nog vooral de wind die beet.

https://www.strava.com/activities/4755612643

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s