Ieper – Palingbeek 20 Km

De wind beet nog altijd vandaag maar minder fel dan gisteren en wanneer er geen wind was, en dat was vaker dan gisteren, dan was het echt aangenaam om te wandelen.
De wandeling ging naar de Palingbeek. Het “kanaal” van de Palingbeek ligt afgeschermd van de wind en in de schaduw van het bos maar was toch niet erg bevroren, daar had ik toch meer van verwacht. In het bos wandelen was dikwijls behoorlijk werken. In de vettige paden van de afgelopen weken waren diepe sporen getrokken en die waren nu dus stevig bevroren in een erg ruwe ondergrond, je kon dus nooit je voeten echt vlak zetten.
Het enige echt storende aan de wandeling was echter de Luchtmacht, schijnbaar hadden ze budget gekregen om te spelen. Je zag ze nooit maar ze waren wel altijd in de buurt, zoals een paar ambetante muggen in de slaapkamer 🙂 .

https://www.strava.com/activities/4765713375

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s