langs de IJzer 61 Km

Nadat ik gisteren nog eens uitgezeten had vanwege het weer, zou ik met de veel betere voorspelling voor vandaag gaan fietsen. Aanvankelijk zou ik daarvoor nog eens de koersfiets nemen maar toen de laatste voorspellingen voor de namiddag toch een behoorlijke kans op een bui gaven koos ik toch maar voor de dikke banden. Ik zou onderweg ook enkele keren stevige motregen krijgen maar met behoorlijke kledij en op een fiets met degelijke spatborden is dat wel wat minder erg. Op de terugweg zou ik trouwens ook nog tegen de wind moeten opboksen maar ook dat is net wat minder met de dikke banden fiets, vanwege de wat minder sportieve instelling.
Na de nieuwsberichten van de voorbije dagen reed ik nog eens naar de IJzer om te zien hoe de situatie daar geëvolueerd was. Het water was inderdaad terug behoorlijk gestegen, ook langs het kanaal er naar toe trouwens.
De ooievaar was vandaag niet, meer, op post. De witte reiger, officieel zilverreiger, heette ook een eerder zeldzame vogel te zijn maar in onze regio is hij ondertussen toch erg aanwezig.

https://www.strava.com/activities/4733487370

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s