Ieper 12 Km

Niet bepaald een mooie dag vandaag maar na de middag vond ik het wel droog genoeg om te wandelen. Af en toe miezerde het nog wel eens maar ik kreeg ook wat zon tussendoor, het was dan ook niet echt verwonderlijk toen er een regenboog verscheen.
De wandeling ging richting Bellewaerde maar niet helemaal zo ver. De route die helemaal langs Bellewaerde loopt omvat enkele passages over velden die sowieso al dikwijls vochtig en vettig zijn en die je deze dagen dus liever overslaat, ik koos dus voor een wat kortere variant over de weg.

https://www.strava.com/activities/4722123320

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s