sport rit 110 Km

Vandaag weer een grijze dag maar de voorspellingen waren droger, ik checkte om 12 uur nog de apps, en dus nam ik toch nog eens de koersfiets. Al snel zou blijken dat de apps nogal optimistisch waren, na een half uur zat ik al in een buitje van motregen. Toch zou ik, koppigaard, nu ik toch vertrokken was gewoon de route verder zetten die ik van plan was te doen. Het leek er ook wel op dat het met die regen nog zou meevallen, al was de weg wel dikwijls nat en vuil. De route zou langs Veurne en Nieuwpoort lopen, voor mijn eerste 100+ rit van het jaar. Tussen Veurne en Nieuwpoort begon het terug te regenen, echt deze keer, tot even voor Diksmuide. Toen was het even niet echt plezant meer. Terugkeren ging weer tegen de wind, niet dat er danig veel wind was maar tegen het einde aan werd het toch lastig.
Al bij al was het wel een mooie rit maar vandaag toch eerder een vergissing 🙂 . Aankomen deed ik wel met de zon die heel even tussen de wolken verscheen.

https://www.strava.com/activities/4739291762

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s