Ieper – Zillebeke Vijver – Verdronken Weide 11 Km

Vanmorgen heb ik lang gedacht om nog eens 2 dagen na elkaar te fietsen maar toen het op de middag wel erg grijs werd koos ik toch om te wandelen. Het zou onderweg ook gaan regenen, aanvankelijk lichte motregen maar naar het einde toch wel echte regen. Het was al een tijdje geleden dat ik mijn meest klassieke wandeling nog eens deed en het zal weer wel even duren om ze nog eens te doen, het pad rond de Verdronken Weide is nog steeds niet overal even aangenaam. De weide zelf is momenteel ook echt wel verdronken.

https://www.strava.com/activities/4668514126

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s