Langs de IJzer 58 Km

Vandaag nog eens een mooie rustige dag en dus koos ik voor de fiets. Ik deed in grote lijnen dezelfde rit als maandag maar deze keer met dikke banden en een camera. De IJzer overspoeld wel eens meer de weiden in de omgeving maar alledaags is het nu ook weer niet, vandaar deze foto rit. Ondanks de bijkomende regen van de voorbije dagen was het water wel al fel gezakt maar het bleef wel erg mooi. Het bijzonderste moment was toen ik een “winter ooievaar” spotte. Ik dacht dat de ooievaar voor de winter naar Afrika trok maar een zoektocht op het internet leerde me dat sommigen inderdaad gewoon hier overwinteren. Hoe dan ook is hij in onze omgeving sowieso een zeldzaamheid en in de winter dus al helemaal. Voorbij Stavele had ik een alternatieve route willen nemen, eentje dat ik maar zelden neem omdat ze niet racefiets geschikt is, maar ik kwam al snel op andere gedachten. Het leek me in de omstandigheden niet erg praktisch 🙂 .
Verder was het wel zalig fietsen vandaag.

https://www.strava.com/activities/4662823705

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s