Ieper – Dikkebus 17 Km

Ik had eigenlijk beter gefietst vandaag, zoveel kansen zitten er de volgende dagen niet in en de wegen waren vandaag alvast proper en goed berijdbaar. Dat had ik op basis van de weerberichten echter zo niet ingeschat en doordat ik gisteren mijn inkopen al gedaan had was ik vandaag nog niet eerder buiten geweest. Anderzijds was het natuurlijk ook prachtig wandelweer.
Het grondwater mag dan volgens de experts nog serieus onder peil staan, het oppervlakte water staat wel overal behoorlijk hoog.

https://www.strava.com/activities/4624858882

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s