Ieper – Gasthuisbos – Palingbeek 20 Km

Vandaag een stevige winterwandeling gemaakt. De sneeuwval stelde eigenlijk niet echt veel voor, het was eerder “motsneeuw” dan echte vlokken, maar hij werd wel stevig aangedreven door een snedige wind, wat het toch echt winters maakte. Dat is dus wat men bedoeld met gevoelstemperatuur: de officiële temperatuur zal vandaag waarschijnlijk weinig verschild hebben van gisteren maar terwijl het gisteren met windstilte best aangenaam was, dan was het vandaag eerder arctisch. In de bossen was het ook vandaag wel beter, daar kwam de wind zo niet door. Daardoor werd de sneeuw ook niet van de bomen geblazen, wat het er extra mooi maakte. Als het lang genoeg duurt blijft er ook bij lichte sneeuwval uiteindelijk wel een stevig laagje liggen. Het zal wel niet lang duren maar het was mooi om nog eens een dagje echt winter te hebben.

https://www.strava.com/activities/4630541051

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s