Ieper 7 Km

Gisteren heb ik de regen nog gewoon laten passeren maar vandaag dus niet. Het weer verloop was nogal wisselvallig vandaag. Het begon vanmorgen met regen die in de voormiddag overging op sneeuw om daarna dan weer terig te keren naar regen. Er ligt, in tegenstelling tot wat het nieuws en weerbericht vanmiddag nog suggereerde, niet over het ganse westen een sneeuwtapijt.
De Verdronken Weide is momenteel eigenlijk niet de aangewezen plaats om te wandelen. Ik wist dat al op voorhand voor de overkant van de weide maar ondertussen blijkt ook deze kant behoorlijk verzadigd te zijn. Anderzijds staat er op de moment wel erg veel water in de weide wat het toch weer enigszins bijzonder en dus de moeite maakt om er eens te passeren. Overigens staat ook in de vesten het water erg hoog en is het op de vestingen ook niet overal even aangenaam wandelen.

https://www.strava.com/activities/4619407124

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s