Diksmuide 58 Km

Regen en wind bij het wakker worden vanmorgen maar tegen de middag leek dat allemaal voorbij en dus nam ik toch terug de fiets, wel weer die met dikke banden. De regen bleek dan wel voorbij te zijn maar de wind was nog altijd behoorlijk stevig aanwezig. Later zou trouwens blijken dat ook de regen nog niet helemaal over was, toen ik een buitje over mij heen kreeg.
Ik reed vandaag een eigen rit, richting Diksmuide. Oorspronkelijk was het de bedoeling om dan nog een eindje verder te gaan langs de IJzer, om als het ware rond de dodengang te fietsen. Tegen dat ik zover was vond ik echter dat ik al genoeg tegen de wind gebeukt had en keerde dus maar gewoon terug.

https://www.strava.com/activities/4609786982

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s