Ieper 15 Km

Vanmorgen heb ik lang gedacht om nog eens een sport ritje te maken, op deze zwaar bewolkte maar wel droge dag. Toen het tegen de middag wat ging miezeren keerde ik daar toch van terug en besloot ik van te wandelen. Er zou na de middag wel niet veel nattigheid meer vallen maar er stond wel nog een snedig windje dat het erg onaangenaam fietsen zou gemaakt hebben. Officieel was het vandaag een stuk zachter maar in praktijk vond ik het dus toch minder aangenaam, toch tot dat ik gisteren in de mist terecht kwam.
De wandeling ging vandaag richting Palingbeek, een wandeling die op termijn misschien niet meer mogelijk zal zijn. Infrabel heeft plannen om een aantal kleinere overwegen te sluiten en deze die ik op deze wandeling gebruik zou daar bij zijn. De overweg wordt vooral door fietsers en wandelaars gebruikt, hij maakt ook deel van een GR-route, maar ook door een enkel boer om zijn veld te bereiken en door de CWGC (Commonwealth War Graves Commission) voor het onderhoud van de nabije begraafplaats. Misschien dat die laatsten wel voor de “redding” van de overweg kunnen zorgen. Er zou voor hen schijnbaar wel een alternatieve route zijn maar in praktijk heb ik die nog niet opgemerkt.

https://www.strava.com/activities/4603920037

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s