West-Vlaamse Bergen 54 Km

Weer een stevige vriesnacht gehad maar het was vandaag wel erg mooi en dus nam ik deze keer toch terug de fiets. Ik zou me weer laten leiden, ik vertrok naar Voormezele om daar aan te sluiten op de West-Vlaamse Bergen route. Af en toe, in de schaduwzones, bouwde ik wel wat extra voorzichtigheid in. Tegen Kemmel kwam ik dan plots toch in de mist terecht. Ik dacht aanvankelijk dat het maar iets lokaal zou zijn maar hij werd alleen maar dichter en dus verliet ik in Westouter maar de route om rechtstreeks richting Ieper te rijden. Gelukkig heb ik wel licht op deze fiets, ik zag ook nog enkele wielertoeristen zonder en die waren amper zichtbaar. Anderzijds zag ik overigens ook wel enkele auto’s zonder licht.
In de omgeving van Ieper werd de zichtbaarheid weer wat beter maar het was ook hier wel grijs.

https://www.strava.com/activities/4599262839

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s