Ieper 10 Km

Hoewel er in het weer weinig verschil zat met de afgelopen dagen koos ik vandaag toch voor om te wandelen maar dat had vooral praktische redenen. Om te beginnen stond er een stelling voor de deur, voor wat herstellingen aan de dakgoot, en dat maakte het wat lastig om de fiets buiten te halen. Bovendien kon ik tijdens mijn wandeling een kleine zijstap maken langs de “commerciële zone Rijselpoort” voor een kleine boodschap. Daar stond bij mijn bestemming echter een veel te lange rij om voor een kleine boodschap aan te schuiven, het zal dus voor een volgende keer zijn.

https://www.strava.com/activities/4483512054

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s