Ieper 15 Km

Ik kon vandaag weer gewoon binnen en buiten maar koos toch om de fiets te laten staan, deze keer gewoon vanwege de wind. Het weer zag er vanmorgen nochtans erg mooi uit maar toen ik ging winkelen bleek er toch meer wind te staan dan ik op de fiets wou bekampen, ook in de wetenschap dat die in de namiddag in principe alleen nog maar zou toenemen. Ik kon gisteren langs de Verdronken Weide nog vaststellen hoe de paden er momenteel kunnen bijliggen en koos dus maar terug voor een verharde route.

https://www.strava.com/activities/4487449268

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s