sport rit 79 Km

Nadat ik gisteren de stap terug naar de fiets zette, trotseerde ik dus ook vandaag zo de wind. Ik koos voor een rit waarbij ik vermoedde dat er wat minder modder op de weg zou liggen en dat was meestal ook zo. Alleen langs de kades aan het kanaal, waar al eens schepen gelost worden, en langs de werken langs de Leie was het wel eens slecht.
Bij het naderen van het kruispunt van Terhand realiseerde ik me ineens dat het bijna dag op dag, het was toen op de 17de, 4 jaar geleden was dat ik daar, bij twijfelachtige wegcondities, een rit eindigde met mijn gezicht op de kasseien. Nu lag het er, ondanks de op sommige plaatsen wel weer mindere condities, gelukkig wel droog maar ik ben er toch maar een beetje voorzichtig geweest 🙂 .

https://www.strava.com/activities/4479559925

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s