sport rit 76 Km

Vandaag dus, ondanks de nog steeds wel voelbare wind, de koersschoentjes nog eens aangetrokken, dat was voor de eerste keer deze maand. Het deed dan ook deugd nog eens echt op de fiets te zitten, hoewel ik niet overal even gelukkig was onderweg. Er lag dikwijls een heel fijn laagje modder of andere vettigheid over de weg en wat dat betreft hebben mijn valpartijen van pakweg 4 en 3 jaar geleden er toch behoorlijk ingehakt. De gevolgen van de eerste heb ik de afgelopen weken ook nog gevoeld toen ik dat plaatje uit mijn kaak moest laten verwijderen. Van tempo was er geregeld dan ook geen sprake vandaag.

https://www.strava.com/activities/4475371489

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s