Ieper 14 Km

Vanmorgen dacht ik van onder een blauwe hemel nog eens te gaan fietsen, hoewel de wegen slecht leken op te drogen en er toch wel een nijdig windje stond. Toen op de middag echter de wind nog leek toe te nemen en er ook stilaan wat bewolking verscheen besloot ik om toch maar weer te wandelen. Na nog een regenachtige nacht liet ik vandaag de paden eens links liggen en beperkte me tot verharde wegen. De meeste van die wegen bleken toch behoorlijk opgedroogd maar er stond inderdaad wel een vrij stevig windje. Sommigen laten zich daar niet door tegenhouden maar die hebben misschien ook geen alternatief. Ikzelf kan, hoewel fietsen vooralsnog wel mijn eerste liefde blijft, toch echt ook wel genieten van een wandeling. Met de camera mee heeft het zelfs een puntje extra tegenover de koersfiets.

https://www.strava.com/activities/4471608744

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s