Ieper 14 Km

Ik ben ook vandaag nog niet helemaal terug in orde, met een stevig gezwollen kaak, zoals door de dokter ook wel aangekondigd was. Ook een “kleine” ingreep kan toch een behoorlijke impact hebben. Voor het gemak heb ik ook vandaag nog maar mijn eten gepureerd, de korstjes van mijn boterhammen gesneden en van mijn portie fruit een papje gemaakt 🙂 . Verder kom ik wel behoorlijk terug op mijn plooi, al heb ik vandaag toch nog maar voor wandelen gekozen in plaats van voor de fiets. Het was nochtans mooi windstil, zij het ook wel wat grijs, maar bij het fietsen zet je toch wat meer druk op de mond en neusholte en het leek me beter van daar toch nog even mee te wachten.

https://www.strava.com/activities/4393586874

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s