“routine”

Het gaat vandaag voor een keer niet over fietsen of wandelen en foto’s komen er ook niet aan te pas. Dat komt door een kleine “routine” ingreep die ik vanmiddag onderging. Ik heb / had in mijn kaak nog een plaatje als gevolg van een val 4 jaar geleden. Ik had daar nooit last van maar de afgelopen weken kwam daar wel een ontsteking op en aangezien dat mogelijk een terugkerend probleem zou worden, was het beter van het toch maar te laten verwijderen. Dat betreft een “gewone” routine ingreep onder plaatselijke verdoving. Dat zei men mij 4 jaar geleden ook al maar aangezien ik er toch geen last van had liet ik het na het sowieso noodzakelijke half jaar gewoon zitten, tot nu dus. Het mag voor hun dan wel gewone routine zijn, voor mij was het toch niet bepaald het beste uur van de week 🙂 . Het bleek trouwens voor hun, dokter en assistente, ook iets minder routineus te worden dan verwacht. Ik heb de dokter toch stilletjes horen vloeken op “de derde vijs”, die wat hoger bleek te zitten dan gedacht en daardoor behoorlijk moeilijk bereikbaar.
Het was dus wel duidelijk dat fietsen vandaag geen goed idee zou zijn. Ik heb er nog wel aan gedacht om wat later toch tenminste een kleine wandeling te maken maar koos er uiteindelijk toch voor om de rest van de namiddag gewoon op de zetel door te brengen.
Het “plaatje” stelde overigens teleurstellend weinig voor 🙂 , de vijsjes waren wel meer volgens de verwachting.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s