Ieper 20 Km

Ik had gedacht dat mijn kaak de tweede dag al wel wat dunner zou geworden zijn maar dat bleek niet het geval. Integendeel, ze leek vanmorgen nog wat dikker dan gisteren maar dat beterde wel. Waarschijnlijk kwam dat door het stilliggen, dikwijls ook op die kaak. Verder is alles ondertussen wel terug OK, ik moet ook geen speciallekes meer doen om te eten. De beslissing om te wandelen was vandaag vooral vanwege het toch wel erg grijze weer, waarin ik me toch niet direct zag fietsen. De wandeling ging langs de Gasthuisbossen en de Palingbeek, alles samen toch wel een behoorlijk stevige trip.

https://www.strava.com/activities/4398029102

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s