Sint-Job / Poederlee 54 en 5,5 Km

Ook op deze laatste voormiddag, morgen voormiddag maak ik terug de verplaatsing naar Ieper, maakte ik weer een ritje. Net als gisteren verliep de rit van vandaag voor een deel improvisorisch. Ik zou terug langs het Antitank kanaal richting Kempisch kanaal rijden en van daar wel zien hoe ik terug zou keren, daarbij losjes gebruik makend van de knooppunten om niet de hele tijd langs de grote weg te fietsen. Ik vind de omgeving van het Antitank kanaal erg mooi maar het pad was vandaag wel erg vettig, nog steeds goed fietsbaar maar dus wel vettig. Ik passeerde er al eerder deze week zonder problemen, er moet deze week toch wel behoorlijk wat regen gevallen zijn.
Voor onze wandeling maakten we weer een kleine verplaatsing met een lichte omweg langs het IJssloeberke, de wandeling deden we dan vanaf de Heggekapel in Poederlee.

https://www.strava.com/activities/4334951732

https://www.strava.com/activities/4336683764

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s