Lier / Vorselaar 51 en 4 Km

Vanmorgen, op basis van het weerbericht, weer even getwijfeld maar de wind leek wel mee te vallen en het klaarde ook op dus … . Mijn rit ging weer richting Lier maar eens langs een andere route. Deze route evolueerde een beetje “a l’impriviste”. Bij vertrek had ik gedacht van via Nijlen, Bevel en Berlaar naar Lier te rijden maar in Bevel besloot ik de oevers van de Nete op te zoeken richting Lier. Het betreft hier wel een andere Nete dan gewoonlijk, normaal rijd ik langs de Kleine Nete maar hier bevond ik me langs de Grote Nete. In Lier vloeien beiden samen.
Hoe dan ook bleek die beslissing om de Nete op te zoeken de beste beslissing van de dag, aan de overkant zag ik namelijk een groepje herten rustig van het gras genieten. Voor een goed begrip, het betrof hier terrein zonder afsluiting en dus wel degelijk echt wild. Op zo’n dag is mijn dag natuurlijk meteen goed. Ook anders zou de dag echter wel best goed geweest zijn, de wind was zeker niet straffer dan gisteren en het bleef weer mooi droog. Op de terugweg nam ik wel de gewone route langs het Netekanaal omdat de lucht wel stilaan donkerder begon te kleuren, ik nam dus het zekere voor het onzekere van een wat langere alternatieve route. Bij thuiskomst heb ik dan nog wel een beetje “gezigzagd” omdat het toch droog bleef en ik de 50 Km wel wou ronden.

https://www.strava.com/activities/4330637088

https://www.strava.com/activities/4331542807

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s