Vorselaar – Herentals 8 Km

Vanmorgen voor het eerst in een week geen ochtendritje gemaakt. Het leek me met die wind ook niet echt aangenaam maar vele anderen blijken daar minder bezwaren tegen te hebben 🙂 . Voor mij ging het vandaag dus terug naar Ieper met om te beginnen weer een wandeling naar Herentals. Op de heenweg stap ik al eens wat vroeger af maar bij de terugweg gaat het steevast richting Herentals, daar heb ik 2 treinen per uur terwijl er op de tussenstations maar eentje stopt. Mijn timing was vandaag weer erg goed. Bij aankomst in Herentals moest ik maar goed 5 minuten wachten op de trein. In Berchem moet ik, met deze verbinding, normaal een 40 minuten wachten maar ze zijn alweer / nog steeds aan het werk tussen Berchem en Sint-Niklaas waardoor de trein een lange omweg maakt. Deze extra tijd wordt bij vertrek aangerekend waardoor de trein goed een half uur vroeger vertrekt en ik dus bijna rechtstreeks van de ene op de andere kon overstappen.

https://www.strava.com/activities/4341967517

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s