Ieper 8 Km

Vandaag heb ik me niet laten tegenhouden door de motregen, ik koos wel voor de kortere standaard. Het hoogtepunt kwam al vroeg in de wandeling toen ik net voorbij de Menenpoort nog eens een ijsvogeltje zag passeren. Even verder zag ik het ook zitten in het struikgewas langs de gracht maar nog voor ik stopte was het alweer weg, een foto is dus duidelijk niet gelukt.
Bij de Verdronken Weide was ik wel even ongerust, ik hoorde er geregeld een geweerschot. Ik zag hem niet maar het ritme van de schoten wees op een individuele jager en ik ging er vanuit dat hij eerder gericht was op het water dan op het pad maar echt gelukkig was ik er toch niet mee. Wat me echter nog het meest stoorde was dat er daar mag gejaagd worden. De Verdronken Weide zou eigenlijk als natuurgebied moeten beschermd zijn, vind ik. Er staat trouwens ook, een stuk verderop langs het water, een hut voor vogelkijkers.

https://www.strava.com/activities/4271794808

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s