Woumen 36 en 12 Km

Na 2 “rustdagen” kon er vandaag wel weer wat. Nu wil zo’n dag “zonder activiteit” niet noodzakelijk zeggen dat ik de hele dag stilzit, met name maandag ben ik toch behoorlijk onderweg geweest naar de winkel en weer enkele keren heen en terug naar het wassalon. Gisteren was wel een echt stille dag, ik was wel van plan om te gaan wandelen maar op de middag vond ik dat er toch echt wel behoorlijk wat wind stond en toen is het er dus niet meer van gekomen.
Vandaag ging ik dus nog eens op verplaatsing wandelen. Het doel was De Blankaart om daar de gemarkeerde Blankaart wandeling te doen. Ik was overigens niet de enige met dat idee, het was er behoorlijk druk. De normale wandeling was wel onderbroken voor verbeteringswerken, waardoor er even langs de grote moest gegaan worden voor het vervolg. Niet iedereen deed daarvoor de moeite geloof ik, het was daar alvast wat minder druk. Het blijft overigens een prachtig gebied, zeker op een dag als vandaag. Ik ben dan ook even uit de bol gegaan met de foto’s 🙂 .
Het was ook schitterend fietsweer vandaag, misschien dat ik deze week toch de koersfiets nog eens moet buiten halen.

https://www.strava.com/activities/4285569780

https://www.strava.com/activities/4286061137

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s