Ieper 15 Km

Eigenlijk had ik plannen om vandaag terug op verplaatsing te gaan maar tegen de middag verschenen er terug donkerder wordende wolken en de weer-app bleek vanaf 16 uur een grote kans op regen te voorspellen. Bovendien was er ook nog steeds die wind die het fietsen toch onaangenamer maakt, ik bleef dus toch maar thuis wandelen. Ik ging nog eens naar en rond die andere vijver.
Nog voor mijn thuiskomst, dus ruim voor 16 uur, viel inderdaad de eerste regen. Nog niet te stevig maar om 16 uur was dat toch al behoorlijk. Ik ben dus blij dat ik niet bij mijn originele plan gebleven ben.

https://www.strava.com/activities/4267197737

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s