Poperinge 32 en 11 Km

Vanwege de voorspelde rukwinden zijn gisteren mijn activiteiten beperkt gebleven tot enkele keren heen en terug naar de wasserij gaan.
Vandaag kon natuurlijk wel weer meer. Voor de middag had ik nog aan fietsen gedacht maar toen het op de middag stevig overtrok koos ik toch maar voor een wandeling. Ik nam dan wel de fiets om nog eens op verplaatsing, in Poperinge, te gaan wandelen, waarbij ik dus toch ook nog 32 Km fietste. Bij het heen rijden zag ik links en rechts van mij erg donkere wolken, vooral richting Vleteren leek wel een stevige bui te vallen maar zelf heb ik dus niets gehad. De wind was uiteraard een stuk minder dan gisteren maar op de fiets vond ik hem toch nog best tegenvallen. Op de terugweg had ik hem wel in de rug, terugkeren ging na de wandeling dus toch wel vlot. Tijdens de wandeling klaarde het ook terug mooi op en werd het af en toe zelfs behoorlijk warm, in de zon en uit de wind. De wandeling ging richting Helleketelbos, waar ik ook met de fiets geregeld passeer. Het begin, langs de Vleterbeek, was vrij vettig en het einde, langs de grote weg, een beetje vervelend maar het geheel was wel een mooie wandeling.
Misschien dat ik de volgende dagen/weken nog wel eens meer op verplaatsing ga wandelen, er zijn nog wel plaatsen in de ruime omgeving waar het mooi wandelen is en ik dat al lang niet meer gedaan heb.

https://www.strava.com/activities/4228872618

https://www.strava.com/activities/4229190917

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s