Ieper 11 Km

Het ziet er naar uit dat het de volgende paar dagen bij wandelen zal blijven vanwege buien en wind. Vandaag heb ik alvast mijn favoriete wandeling langs de Vijver en de Verdronken Weide gemaakt. Gasthuisbossen en Palingbeek zijn misschien nog iets mooier maar ook een eind verder weg. Vijver en Verdronken Weide zijn dan gewoon handiger van thuis uit, 11 Km is dan wel een leuke afstand.
Mijn oud ploegmaat, Jorny, was blijkbaar moediger vandaag. Hij zag niet op tegen de wind en vertrouwde op de berichten dat het na de middag droog zou blijven, al zal dat niet helemaal meegevallen zijn. Niet dat het bijzonder hard regende maar het ging toch even behoorlijk miezeren, voldoende alvast om de weg nat te maken en als de weg nat wordt dan wordt de fietser ook nat … en vuil.

https://www.strava.com/activities/4220121990

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s