Catsberg 51 en 5,5 Km

Vandaag nog eens op dikke banden naar de bergen getrokken, de bestemming was de Abdij van Catsberg. Ik ben daar al talloze keren voorbij gereden maar nog nooit gestopt en vandaag vond ik dus dat ik dat maar eens moest doen. Van de abdij zelf is niet veel te zien, alleen de buitenmuren en eventueel het winkeltje, maar de omgeving en het uitzicht zijn er wel mooi. Ik had dat ook al dikwijls zien passeren maar had er dus niet eerder bij stilgestaan. Ik maakte ook een kleine wandeling rond de abdij, het wandelknooppunten netwerk van Heuvelland reikt tot in Frankrijk. In deze omgeving en met wat vooraf ging hoefde de wandeling niet meer te zijn dan dit 🙂 . De heenweg was weer behoorlijk zwaar, bergop en windop, maar de terugweg ging daarvoor natuurlijk weer veel vlotter 🙂 .

https://www.strava.com/activities/4233097905

https://www.strava.com/activities/4233341909

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s