rond Geel 62 Km

Vanwege de warmte wordt er ook vandaag pas vanavond gewandeld en deed ik mijn rit dus in de namiddag. Het is dan om te fietsen ook wel erg warm maar ik heb dan wel meer speling in tijd om een volwaardige rit, van minimum 60 Km, te maken. Ik reed vanaf Herentals langs het Kanaal naar Bocholt tot voor Mol, van waar ik de oversteek maakte naar het Albertkanaal om terug naar Herentals te fietsen. Ik reed daarbij ook langs de Nete, het is de eerste keer dat ik zo hoog langs de Nete fiets.
Ik heb vandaag ook moet vaststellen dat ik toch oud aan het worden ben en dat dit niet goed is voor het geheugen. Ik zei gisteren dat ik er geen idee van had dat Oostmalle een kasteel had maar vanmorgen was ik op mijn foto-site door mijn Belgische foto’s aan het bladeren en toen stelde ik vast dat ik 2 jaar geleden ook al een foto van dat kasteel nam, zij het van iets verdere afstand https://pbase.com/dannyc/image/168259801 . Ik was toen pas op pensioen, misschien dat dat pensioen toch niet zo goed is voor het geheugen šŸ™‚ .

https://www.strava.com/activities/4063157771

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s