Duffel 73 Km

Ook vandaag nog vastgehouden aan ritme van ’s middags fietsen en vanavond wandelen.
Mijn rit ging vandaag naar Duffel om van daar langs de Nete en vooral het Netekanaal terug te keren richting thuis. Ik zou in principe liever wat langer langs de Nete tot Lier rijden maar daarvoor moet je langs de andere kant van de Nete zijn en die is momenteel over lange afstand afgesloten wegens werken, waardoor je een heel stuk over de grote weg moet en daar had ik geen zin in. Ik bleef dus aan “deze” kant en moest dus de afsplitsing langs het kanaal nemen.
Op de terugweg kreeg ik de wind tegen en dat viel toch niet mee.

https://www.strava.com/activities/4068316089

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s