De Kempen 62 en 35 Km

Vandaag hetzelfde stramien gevolgd als gisteren, ’s ochtends een solo rit en ’s middags nog eentje met moeder. Mijn ochtendrit ging richting Vosselaar en Tielen en verliep grotendeels door de bossen. Het was wel mooi zo vroeg ’s morgens door de bossen. Ik moest wel al vlug even een hoekje omrijden omdat er boom zich over de weg neergelegd had. Na de middag ging het met moeder terug richting Tielen, naar de Hoge Rielen. Ik had een mooi omloopje voorzien maar dat werd gedwarsboomd doordat de voorziene weg afgesloten was, met een specifieke vermelding van een verbod voor fietsers. Het werd dus wat improviseren met ook al eens een vergissingetje tussendoor.

https://www.strava.com/activities/4052446795

https://www.strava.com/activities/4054183838

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s