De Kempen 51 en 28 Km

Vanmorgen begonnen met een solo ritje langs Noorderwijk, Nijlen en Pulderbos. Daarbij volgde ik in het midden gedeelte vooral wat grotere wegen met daarbij ook wel eens beschamende fietspaden, vooral langs de Broechemsesteenweg in Nijlen.
Na de middag ben ik dan nog eens herbegonnen voor een ritje met moeder. Na 17 Km heb ik moeder dan wel moeten achterlaten toen de batterij van haar fiets geen energie meer leverde en een elektrische fiets zonder ondersteuning toch wat zwaar werd op 86 jaar. Dat is dus wel een les die we geleerd hebben, als je batterij nog maar 2 “blokjes” heeft moet je niet meer vertrekken voor een ritje. Ik ben dan dus solo verder gereden om thuis de auto te halen, daarmee heb ik ook nog eens met de auto gereden. Ondertussen was moeder ook 3 Km te voet verder gewandeld, met de fiets aan de hand. Uiteindelijk deed moeder dus een fietstocht van 17 Km en een wandeling van 3 Km, ook niet slecht 🙂 .
Op ons ontmoetingspunt heb ik de autosleutels aan moeder overhandigd en ben ik met haar fiets verder naar huis gereden, dat was makkelijker dan de zware fiets in de auto te laden.

https://www.strava.com/activities/4048605444

https://www.strava.com/activities/4048589119

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s