Bouwel – Vorselaar 8 Km

Vandaag dus, zoals aangekondigd, de trein naar de Kempen genomen. Onderweg bedacht ik me dat het eigenlijk wel perfect weer was om die verplaatsing met de fiets te maken, stralend blauw maar niet te warm en weinig of geen wind. Voor deze langere periode had ik wel een beetje veel mee om met de fiets op de rug mee te nemen. Een andere optie zou eventueel mijn reisfiets geweest zijn, daar kan ik natuurlijk ruim voldoende op meenemen, maar 172 Km met een zware fiets en dikke banden is toch wel veel. Bovendien is, na 11 dagen fietsen, een dagje zonder fiets misschien ook eens niet slecht. De trein was dus waarschijnlijk toch wel de betere keuze.
Ik ben voor de gelegenheid nog eens in Bouwel afgestapt om naar huis te wandelen.

https://www.strava.com/activities/4043933943

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s