sport rit 96 Km

Vandaag nog eens naar de Moeren gereden, dat was alweer even geleden. Vanaf Bulskamp nam ik wel de directere weg terug en niet de lange route langs Nieuwpoort. Thuis stond er beduidend minder wind dan de afgelopen dagen maar in de Moeren was hij er wel en dat bleef zo tot rondom Alveringem, daarna werd het terug minder.
Morgen wordt nog eens een fietsloze dag, dan neem ik de trein voor een weekje bij moeder in de Kempen. Dat zijn mijn grote uitstappen dit jaar, een week bij moeder 🙂 . Het was al even duidelijk dat ze niet zou kunnen doorgaan maar ik heb nu ook officieel mijn najaarsreis laten opschuiven naar volgend najaar.

https://www.strava.com/activities/4039708222

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s