sport rit 78 Km

Gisteren werd voor vandaag nog veel bewolking met kans op wat regen voorspeld maar uiteindelijk werd het een stralend mooie dag.
Ik had voor vandaag een nieuw parcoursje uitgewerkt langs Komen en stroomopwaarts langs de Leie om richting Ploegsteert te gaan, een hoek waar ik vrijwel nooit kom. Net voorbij Komen stond er echter een bord dat het jaagpad afgesloten was vanwege een werf. Als goede Belg besloot ik om dat bord maar te negeren om te zien of het echt niet zou lukken. Een eind verder zag ik voor me echter een vrachtwagen en veel stof en keerde ik dus toch maar terug. Toen ik het jaagpad terug gevonden had moest ik voorbij Waasten alweer improviseren en af en toe ook wel corrigeren en dat zou zo verder gaan tot ik terug op Vlaams grondgebied kwam. Op zich was dit rondje wel goed fietsbaar maar hier en daar moet het wel wat bijgeschaafd worden.
Tegen het einde van de rit was de lucht terug dichtgetrokken. De wind blijft toch een stevig storende factor.

https://www.strava.com/activities/4034834129

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s