Ieper 7,5 Km

Vandaag dus nog eens een Ieperse wandeling gemaakt. Ik had eigenlijk wel een rit gepland maar een tandarts afspraak in de late voormiddag maakte dat al wat moeilijker en toen daarbij ook nog eens mijn onderlip stevig verdoofd werd, en ik pas om 2 uur aan eten toekwam, besloot ik om die fietstocht maar te laten schieten en nog eens langs de Verdronken Weide te wandelen, dat was tenslotte ook alweer een tijd geleden. Tenslotte moest ik achteraf ook nog koken alvorens te kunnen eten, als je dan pas om pakweg 6 uur thuis komt dan wordt het dan toch wel laat om te eten.

https://www.strava.com/activities/3618670898

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s