sportrit 143 Km

Ik ben er deze voormiddag op tijd aan begonnen om nog eens voor de langere afstand te gaan. Ik deed mijn Moere rit maar met een andere terugkeer route vanaf Middelkerke maar dat maakte blijkbaar weinig verschil in afstand.
De wind blies wat steviger dan gisteren. Dat maakte het begin en het einde wreed lastig maar tussenin zat een heel lang stuk waar het erg plezant fietsen was. In dat begin en einde zat telkens ook nogal wat vals plat om het nog wat extra lastig te maken.

https://www.strava.com/activities/3613348366

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s