sportrit 99 Km

Vandaag stonden er geen afspraken in de agenda en kon er dus gerust gefietst worden. Aangezien er in de namiddag toch een toenemende kans op een mogelijke bui is begon ik er deze voormiddag al aan. Dat betekent wel dat ik vanmiddag weer vrij laat aan eten toe ben en vanavond nog moet koken.
Ik deed nog eens mijn lokale bergrit, dankzij de geopende grenzen terug met inbegrip van de Catsberg. Dit was overigens, geloof ik, mijn eerste passage in het buitenland in 5 maanden, sinds mijn aankomst op Schiphol in januari.
Met de langere aanloop, die ik sinds kort toegevoegd heb, is dit uitgegroeid tot een toch wel behoorlijk stevige rit met 1.000 hoogtemeters.
In Wijtschate lijken ze bijna klaar om jarenlange wegenwerken af te sluiten maar in Reningelst wordt het alleen nog erger, daar ben ik vandaag moeten terugdraaien.

https://www.strava.com/activities/3622958527

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s