sportrit 64 Km

Op de middag kwamen stevige wolken opzetten maar de wind was beduidend afgenomen dus heb ik toch een ritje geriskeerd. Ik heb het wel niet te groot gemaakt omdat ik vreesde dat er uiteindelijk uit die wolken links en rechts wel een buitje zou kunnen vallen en de wind, hoewel inderdaad afgenomen, toch nog steeds heel goed voelbaar was. Ik heb er, ondanks die wind, toch ook wel stevig het tempo ingehouden om die eventuele buien voor te blijven. Voorlopig lijkt het erop dat dat niet nodig was, de lucht lijkt terug op te klaren. Vermoedelijk had ik de wind ook wel wat meer in de rug dan op de kop om dat tempo te halen.

https://www.strava.com/activities/3234622048

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s