Ieper 7,5 Km

Ik ben vandaag uiteindelijk toch wel even gaan uitwaaien maar heb er wel even mee gewacht, tot ik niet te hard meer zou uitwaaien. Ook om te wandelen stand er vanmiddag toch vrij veel wind. Ook vanavond stond er trouwens nog een behoorlijk windje, er lag trouwens ook nogal wat hout op de grond. “Social distancing” was met deze wind en op dit tijdstip geen probleem, ik was niet alleen maar het was toch opvallend rustig.

https://www.strava.com/activities/3232402769

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s