sportrit 104 Km

Ook in deze “blijf in uw kot” tijd kan het toch wel eens druk worden. Ik ben vanmorgen naar de wasserij gegaan, op een 500 meter van thuis. Normaal is dat iets voor ’s avonds maar momenteel sluit ze om 18.00 uur dus is dat naar de voormiddag verhuist. Ook blijf ik daar anders rustig zitten met een boek maar dat mag in deze corona dagen niet dus ben ik, na dat ik mijn was ingestoken had, terug naar huis gekeerd. Daar heb ik een bak met leeggoed genomen en naar de Express gegaan, een 200 meter, voor een nieuwe bak water. Toen ik daarmee terug thuis was, was het tijd om mijn was in de droogkast te gaan steken. Daarna ben ik weer naar huis gekeerd voor even een rustige tas koffie om dan voor de derde maal terug naar de wasserij te gaan om mijn was te gaan ophalen. Best een goed gevulde voormiddag.
Toen ik de eerste keer naar het wassalon ging was het nog zo goed als windstil maar de laatste keer was de wind al merkbaar. Die wind was nog beter voelbaar toen ik vertrok voor mijn rit. Toch ging ik, onder deze stralend blauwe hemel, voor de langere afstand vandaag. Ik deed deze langere afstand natuurlijk wel een stuk rustiger dan de kortere rit van gisteren maar het was soms toch wel behoorlijk lastig, vooral van Alveringem naar de IJzer was echt wreed. Ik was blij toen ik uiteindelijk de IJzer overstak en een beetje verder eindelijk de wind nog eens in steun had.

https://www.strava.com/activities/3238535166

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s